Inschrijven als donateur

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd.
Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Donateur gegevens

Man Vrouw

Doneren

U kunt uw eerste bijdrage overmaken naar onze bankrekening door een bedrag over te maken op ons nummer 4420705.
Vanzelfsprekend kunt u hiervoor ook gebruik maken van online doneren

Ik wil lid worden

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd. Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Lidmaatschap gegevens

Man Vrouw

Accordering

Het standaard lidmaatschap kost vanaf 1 januari 2013 €25,- per jaar. Daarvoor ontvangt u ons ledenblad de Nieuwsflits en onze voorlichtingsbrochures waaronder ons kinderboek 'Koen & Dapper'. Tevens krijgt u dan de mogelijkheid om uw vragen op deze site te plaatsen, of om antwoorden te geven op vragen van anderen. Eenmaal per jaar is een algemene ledenvergadering waarvoor u wordt uitgenodigd. De andere leden uit uw gezin kunnen zich opgeven voor het gezinslidmaatschap. De kosten daarvan bedragen €10,- per jaar. Het gezinslidmaatschap biedt dezelfde mogelijkheden als het standaard lidmaatschap, met uitzondering van de toezending van onze voorlichtingsbrochures. Als u geen lid wilt worden maar de NFVN wel financieel wilt steunen, dan kunt u zich opgeven als donateur.Aangemeld blijven

Laat mij zien in de online gebruikers lijst.

Om je wachtwoord te resetten voer je hieronder je e-mailadres is,
je krijgt daarna per mail instructies om je wachtwoord te resetten.Hieronder is het mogelijk om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Doneren met belastingvoordeel

In een handomdraai kunt u de NFVN nog beter helpen! Met een periodieke schenking zijn donaties-groot en klein- fiscaal aftrekbaar.  Zonder tussenkomst van een notaris. U vult eenmalig een formulier in en uw gift met belastingvoordeel is voor minimaal 5 jaar vastgelegd.  Een deel van het geschonken bedrag krijgt u terug van de belasting en kunt u wederom doneren. Met een periodieke schenking verbindt u zich wel voor minimaal 5 jaar aan de NFVN. Hoeveel u terug krijgt van de belasting is afhankelijk van u inkomen. Het voordeel kan oplopen tot 52% van het geschonken bedrag.

Hoe werkt periodiek schenken

Een rekenvoorbeeld:

Een donateur met  een jaarinkomen van €32.000,-- doneert elk jaar €120,-- aan de NFVN.  Dit is nu te weinig om van de belasting te kunnen aftrekken, want er geldt een drempel van 1,0%.  Hij zet deze donatie om in een periodieke donatie.  Nu is deze donatie wel aftrekbaar. 
De donateur krijgt van de belasting  40,8% terug ofwel bijna €49,--. Deze donateur zou aan de NFVN zelfs jaarlijks €203,-- kunnen schenken. Hij krijgt van dit bedrag €83,-- terug van de belasting.  Netto is hij dus €120,-- kwijt. Exact hetzelfde bedrag dat hij doneert maar dan zonder overeenkomst.

Maar de NFVN krijgt wel €203,-- gedoneerd en kan hiermee meer geld beschikbaar stellen voor onderzoek!

Nieuwsgierig?

Verdere informatie of een aanvraagformulier ‘periodiek schenken’ kunt u opvragen via het emailadres: penningmeester@neurofibromatose.nl