Inschrijven als donateur

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd.
Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Donateur gegevens

Man Vrouw

Doneren

U kunt uw eerste bijdrage overmaken naar onze bankrekening door een bedrag over te maken op ons nummer 4420705.
Vanzelfsprekend kunt u hiervoor ook gebruik maken van online doneren

Ik wil lid worden

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd. Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Lidmaatschap gegevens

Man Vrouw

Accordering

Het standaard lidmaatschap kost vanaf 1 januari 2013 €25,- per jaar. Daarvoor ontvangt u ons ledenblad de Nieuwsflits en onze voorlichtingsbrochures waaronder ons kinderboek 'Koen & Dapper'. Tevens krijgt u dan de mogelijkheid om uw vragen op deze site te plaatsen, of om antwoorden te geven op vragen van anderen. Eenmaal per jaar is een algemene ledenvergadering waarvoor u wordt uitgenodigd. De andere leden uit uw gezin kunnen zich opgeven voor het gezinslidmaatschap. De kosten daarvan bedragen €10,- per jaar. Het gezinslidmaatschap biedt dezelfde mogelijkheden als het standaard lidmaatschap, met uitzondering van de toezending van onze voorlichtingsbrochures. Als u geen lid wilt worden maar de NFVN wel financieel wilt steunen, dan kunt u zich opgeven als donateur.Aangemeld blijven

Laat mij zien in de online gebruikers lijst.

Om je wachtwoord te resetten voer je hieronder je e-mailadres is,
je krijgt daarna per mail instructies om je wachtwoord te resetten.Hieronder is het mogelijk om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Agenda

Een overzicht van de komende activiteiten en data van lotgenotencontact.

lees verder

Lotgenotencontact

De NFVN vindt lotgenotencontact van groot belang. Dit vindt plaats op regionaal en op landelijk niveau. Maak kennis met onze regio's.

lees verder

Forum

U bent van harte welkom op ons forum. Inspireer en help andere leden. Dit onderdeel is besloten en alleen toegankelijk voor leden.

lees verder

Lopende projecten

Een overzicht va de lopende projecten waar de NFVN haar medewerking aan verleent en waar een beroep wordt gedaan op de inzet van haar leden.

lees verder

Enquêtes

Een overzicht van de lopende enquêtes. Uw medewerking is nodig en wordt zeer op prijs gesteld. Dit onderdeel is besloten en alleen toegankelijk voor leden.

lees verder

Documentatiecentrum

Een overzicht van alle te downloaden publicaties van de NFVN.

lees verder

(Wijzig) Mijn gegevens

Bekijk uw persoonlijke gegevens. Adres, Email of uw persoonlijke gegevens, iets gewijzigd? Geef het direct en eenvoudig door!

lees verder

Wachtwoord vergeten?

Stapsgewijze aanwijzingen hoe te handelen bij het inloggen en het vergeten van jouw wachtwoord.

lees verder