Inschrijven als donateur

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd.
Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Donateur gegevens

Man Vrouw

Doneren

U kunt uw eerste bijdrage overmaken naar onze bankrekening door een bedrag over te maken op ons nummer 4420705.
Vanzelfsprekend kunt u hiervoor ook gebruik maken van online doneren

Ik wil lid worden

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd. Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Lidmaatschap gegevens

Man Vrouw

Accordering

Het standaard lidmaatschap kost vanaf 1 januari 2013 €25,- per jaar. Daarvoor ontvangt u ons ledenblad de Nieuwsflits en onze voorlichtingsbrochures waaronder ons kinderboek 'Koen & Dapper'. Tevens krijgt u dan de mogelijkheid om uw vragen op deze site te plaatsen, of om antwoorden te geven op vragen van anderen. Eenmaal per jaar is een algemene ledenvergadering waarvoor u wordt uitgenodigd. De andere leden uit uw gezin kunnen zich opgeven voor het gezinslidmaatschap. De kosten daarvan bedragen €10,- per jaar. Het gezinslidmaatschap biedt dezelfde mogelijkheden als het standaard lidmaatschap, met uitzondering van de toezending van onze voorlichtingsbrochures. Als u geen lid wilt worden maar de NFVN wel financieel wilt steunen, dan kunt u zich opgeven als donateur.Aangemeld blijven

Laat mij zien in de online gebruikers lijst.

Om je wachtwoord te resetten voer je hieronder je e-mailadres is,
je krijgt daarna per mail instructies om je wachtwoord te resetten.Hieronder is het mogelijk om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Wachtwoord vergeten?

Onderstaande instructie is hier te downloaden als PDF document.

Stap 1. Inlogscherm invullen

  • Klik boven aan het scherm op 'Log in'. Onderstaand invulscherm wordt dan getoond. Vul je gebruikersnaam in. Als je al voor oktober 2012 lid bent en nu voor de allereerste keer aanlogt, is dat je lidnummer. Als je al vaker ingelogd bent geweest of als je lid geworden bent na oktober 2012, dan is dat je e-mailadres. Als je toch niet meer weet wat jouw gebruikersnaam is, stuur dan een mail naar Michel Aarts. Hij helpt je dan verder.
  • Klik op de link ‘Wachtwoord vergeten’

 

Stap 2. Wachtwoord resetten

  • Nadat je de link ‘Wachtwoord vergeten’ hebt aangeklikt, verschijnt onderstaand scherm. Vul je e-mailadres in en klik op ‘Verstuur’.

  • Als je een e-mailadres hebt ingevuld in gebruikersnaam dat de website niet herkent, dan verschijnt onderstaande boodschap. Stuur dan een mail naar Michel Aarts, en hij helpt je dan verder.

Het formulier dat u verstuurde bevat de volgende fouten:

  • Het door u ingevoerde e-mailadres is niet gevonden in onze database.

Terug naar de vorige pagina

 

Stap 3. Ga naar je mailbox en zoek naar de mail van Webmaster neurofibromatose.nl

  • Het onderwerp van de mail is ‘Login informatie’. De mail opent met jouw gebruikersnaam. Klik op de link die in de mail staat vermeld.

[Gebruikersnaam],

Om je wachtwoord te resetten bezoekt u de volgende link:

http://neurofibromatose.nl/?ACT=18&id=code

Uw wachtwoord zal vervolgens gerest worden en naar u verstuurd worden. Als u uw wachtwoord niet wil resetten kunt u deze mail negeren. Deze mail zal binnen 24 uur verlopen.

Vriendelijke groet,
Neurofibromatose Vereniging Nederland

  • Als het is gelukt, dan verschijnt de volgende boodschap op het scherm:

Bedankt!

Uw wachtwoord is veranderd en een nieuw is naar u gemaild.

Neurofibromatose Vereniging Nederland

 

Stap 4. Ga naar je mailbox en zoek naar de laatste mail van Webmaster neurofibromatose.nl

  • Het onderwerp van de mail is ‘Nieuwe inloggegevens’. De mail opent met jouw gebruikersnaam. Het nieuwe wachtwoord staat erin vermeld.

[Gebruikersnaam],

Bijgevoegd uw nieuwe inloggegevens:

Gebruikersnaam: [Gebruikersnaam]
Wachtwoord: [nieuw wachtwoord]

Vriendelijke groet,
Neurofibromatose Vereniging Nederland