Lidmaatschap

 

Aanmelden lidmaatschap

Het standaard lidmaatschap kost vanaf 1 januari 2023 €30,- per jaar. Daarvoor ontvangt u ons ledenblad NF en onze voorlichtingsbrochures waaronder ons kinderboek 'Koen & Dapper'. Tevens krijgt u dan de mogelijkheid om uw vragen op deze site te plaatsen, of om antwoorden te geven op vragen van anderen. Eenmaal per jaar is een algemene ledenvergadering waarvoor u wordt uitgenodigd. De andere leden uit uw gezin kunnen zich opgeven voor het gezinslidmaatschap. De kosten daarvan bedragen €15,- per jaar. Het gezinslidmaatschap biedt dezelfde mogelijkheden als het standaard lidmaatschap, met uitzondering van de toezending van onze voorlichtingsbrochures. Aanmelden als lid kan via de button Ik wil lid worden.

Op ZorgWijzer vindt u een overzichtspagina met vergoedingen voor lidmaatschap van patiëntenverenigingen die per zorgverzekeraar worden aangeboden. Bekijk deze pagina op: www.zorgwijzer.nl. U kunt ook informatie over dit onderwerp terugvinden op de website van www.independer.nl

Opzeggen lidmaatschap

De NFVN is u zeer dankbaar voor het door u in haar gestelde vertrouwen. Mede door uw bijdrage als lid is onze vereniging in staat gesteld op te komen voor de belangen van de NF patiënt. Opzeggen van uw lidmaatschap kan door een schriftelijke melding naar ons secretariaat op postadres: Postbus 53386, 2505 AJ Den Haag.

Uw getoonde belangstelling voor neurofibromatose geeft een gezamenlijk belang weer. Wij hopen u in de toekomst welkom te mogen heten als donateur van de vereniging. Dit kan al door voor ons mee te spelen in de VriendenLoterij.

Wijzigen lidmaatschapsgegevens

Wijzigingen van uw lidmaatschapsgegevens kunt u eenvoudig aan ons doorgeven via Wijzig mij gegevens.