European Neurofibromatosis Meeting 2020

Op zaterdag 12 december, de hele dag, organiseren wij de Publieksdag tijdens het NF2020 congres waar u wordt bijgepraat over de ontwikkelingen op NF gebied (alle vormen van NF). In het middaggedeelte wordt nog een uitsplitsing gemaakt tussen NF1/Legiussyndroom én NF2/Schwannomatose om dieper op deze onderwerpen in te kunnen gaan. Deze dag vindt plaats in het congrescentrum van De Doelen in Rotterdam. Ook gaan we samen met Stichting NF een bijzonder event organiseren om aandacht te vragen voor NF, waarbij we jullie allemaal hard nodig hebben! Binnenkort volgt meer hierover. 

De Publieksdag levert u heel veel informatie. Wij verwachten een enorme toeloop. Er is rekening gehouden met een extra grote zaal in de Doelen maar toch blijft gelden, vol is vol! 

Graag nodigen wij u uit, schrijf u in, noteer het in uw agenda en kom! 

klik hier voor: Inschrijven Publieksdag voor onze leden

Alle informatie over de Publieksdag en het hele congres vindt u terug op de website www.nf2020.nl.

Als lid van onze vereniging is het van belang dat u zich inschrijft via onze eigen website op de hiervoor vermelde inschrijflink. Als lid kunt u via onze website gebruikmaken van een speciale toegangsregeling waar de toegang door de vereniging wordt gefinancierd (maximaal 2 kaartjes per lidmaatschap). Hiermee willen wij bereiken dat de toegang voor ieder van u mogelijk is. Bij niet op komen dagen zullen wij per kaartje een bedrag van € 50,- in rekening moeten brengen.