Inschrijven als donateur

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd.
Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Donateur gegevens

Man Vrouw

Doneren

U kunt uw eerste bijdrage overmaken naar onze bankrekening door een bedrag over te maken op ons nummer 4420705.
Vanzelfsprekend kunt u hiervoor ook gebruik maken van online doneren

Ik wil lid worden

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd. Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Lidmaatschap gegevens

Man Vrouw

Accordering

Het standaard lidmaatschap kost vanaf 1 januari 2013 €25,- per jaar. Daarvoor ontvangt u ons ledenblad de Nieuwsflits en onze voorlichtingsbrochures waaronder ons kinderboek 'Koen & Dapper'. Tevens krijgt u dan de mogelijkheid om uw vragen op deze site te plaatsen, of om antwoorden te geven op vragen van anderen. Eenmaal per jaar is een algemene ledenvergadering waarvoor u wordt uitgenodigd. De andere leden uit uw gezin kunnen zich opgeven voor het gezinslidmaatschap. De kosten daarvan bedragen €10,- per jaar. Het gezinslidmaatschap biedt dezelfde mogelijkheden als het standaard lidmaatschap, met uitzondering van de toezending van onze voorlichtingsbrochures. Als u geen lid wilt worden maar de NFVN wel financieel wilt steunen, dan kunt u zich opgeven als donateur.Aangemeld blijven

Laat mij zien in de online gebruikers lijst.

Om je wachtwoord te resetten voer je hieronder je e-mailadres is,
je krijgt daarna per mail instructies om je wachtwoord te resetten.Hieronder is het mogelijk om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Fiscaal gunstig doneren

Doneren met belastingvoordeel

In een handomdraai kunt u de NFVN nog beter helpen! Met een periodieke schenking zijn donaties-groot en klein- fiscaal aftrekbaar.  Zonder tussenkomst van een notaris. U vult eenmalig een formulier in en uw gift met belastingvoordeel is voor minimaal 5 jaar vastgelegd.  Een deel van het geschonken bedrag krijgt u terug van de belasting en kunt u wederom doneren. Met een periodieke schenking verbindt u zich wel voor minimaal 5 jaar aan de NFVN. Hoeveel u terug krijgt van de belasting is afhankelijk van u inkomen. Het voordeel kan oplopen tot 52% van het geschonken bedrag.

Hoe werkt periodiek schenken

Een rekenvoorbeeld:

Een donateur met  een jaarinkomen van €32.000,-- doneert elk jaar €120,-- aan de NFVN.  Dit is nu te weinig om van de belasting te kunnen aftrekken, want er geldt een drempel van 1,0%.  Hij zet deze donatie om in een periodieke donatie.  Nu is deze donatie wel aftrekbaar. 
De donateur krijgt van de belasting  40,8% terug ofwel bijna €49,--. Deze donateur zou aan de NFVN zelfs jaarlijks €203,-- kunnen schenken. Hij krijgt van dit bedrag €83,-- terug van de belasting.  Netto is hij dus €120,-- kwijt. Exact hetzelfde bedrag dat hij doneert maar dan zonder overeenkomst.

Maar de NFVN krijgt wel €203,-- gedoneerd en kan hiermee meer geld beschikbaar stellen voor onderzoek!

Nieuwsgierig?

Verdere informatie of een aanvraagformulier ‘periodiek schenken’ kunt u opvragen via het emailadres: penningmeester@neurofibromatose.nl