Onze ALV wordt achtervolg door Corona, wij gaan nu virtueel!

Hoe graag wij u ook persoonlijk willen ontmoeten, het lukt dit jaar niet om de ALV als een fysieke ontmoetingsplaats te organiseren. Corona vormt een definitieve blokkade.

De ALV gaat wel degelijk plaatsvinden maar is nu alleen toegankelijk via internet. Dus vanuit je leunstoel thuis kan je zaterdagmiddag 31 oktober de ALV volgen. Wij zijn nu druk bezig met de omzetting en op het laatste moment de nodige voorzieningen te treffen. Wij hopen op jullie begrip voor deze situatie.

Hoe en wat? Wij zullen jullie het zo snel mogelijk laten weten. In de week voor 31 oktober ontvangen jullie van ons de informatie hoe op het internet op onze ALV in te loggen. Wij hopen dat jullie dat allemaal doen, er is best wat te bespreken en ook op het bestuurlijk gebied moet nog veel gebeuren.

Hebben jullie vragen over het jaarverslag of het financiële verslag, beide over 2019, stuur deze vraag of opmerking alvast op naar info@neurofibromatose.nl onder vermelding van ALV2020. Ook tijdens de internet ontmoeting is het mogelijk vragen te stellen via een chatfunctie. Wij kunnen niet garanderen dat de laatste allemaal worden beantwoord. Met vooraf gestelde vragen kunnen wij ons beter voorbereiden.

Nu tot virtueel weerziens,

Jullie bestuur