Inschrijven als donateur

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd.
Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Donateur gegevens

Man Vrouw

Doneren

U kunt uw eerste bijdrage overmaken naar onze bankrekening door een bedrag over te maken op ons nummer 4420705.
Vanzelfsprekend kunt u hiervoor ook gebruik maken van online doneren

Ik wil lid worden

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd. Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Lidmaatschap gegevens

Man Vrouw

Accordering

Het standaard lidmaatschap kost vanaf 1 januari 2013 €25,- per jaar. Daarvoor ontvangt u ons ledenblad de Nieuwsflits en onze voorlichtingsbrochures waaronder ons kinderboek 'Koen & Dapper'. Tevens krijgt u dan de mogelijkheid om uw vragen op deze site te plaatsen, of om antwoorden te geven op vragen van anderen. Eenmaal per jaar is een algemene ledenvergadering waarvoor u wordt uitgenodigd. De andere leden uit uw gezin kunnen zich opgeven voor het gezinslidmaatschap. De kosten daarvan bedragen €10,- per jaar. Het gezinslidmaatschap biedt dezelfde mogelijkheden als het standaard lidmaatschap, met uitzondering van de toezending van onze voorlichtingsbrochures. Als u geen lid wilt worden maar de NFVN wel financieel wilt steunen, dan kunt u zich opgeven als donateur.Aangemeld blijven

Laat mij zien in de online gebruikers lijst.

Om je wachtwoord te resetten voer je hieronder je e-mailadres is,
je krijgt daarna per mail instructies om je wachtwoord te resetten.Hieronder is het mogelijk om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Website NFVN heeft een responsive design gekregen!

Aanpassing website NFVN

Al jaren maken wij gebruik van een website om te communiceren met onze leden en andere geïnteresseerden. Omdat de bezoekers van onze site steeds meer op een andere wijze surfen (bijv. via pc, tablet of smartphone), was het nodig om de site hierop aan te passen. De site kent nu een responsive design, hierbij wordt er in de indeling van de site rekening gehouden met de verschillende soorten apparaten waarmee de site wordt bezocht. Denk hierbij aan een weergave op computerscherm of laptop, maar ook op smartphone en tablet.

Door onze IT-partner Dunique is de afgelopen maanden gewerkt aan dit nieuwe design, daarnaast is de kleurstelling en indeling op de schop genomen. Waarbij vooral gelet is op een optimale leesbaarheid. Wij nodigen je van harte uit om onze nieuwe site te bezoeken en zijn uiteraard benieuwd naar je ervaring!

Dave de Klerk & Pieter Rutsen