Inschrijven als donateur

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd.
Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Donateur gegevens

Man Vrouw

Doneren

U kunt uw eerste bijdrage overmaken naar onze bankrekening door een bedrag over te maken op ons nummer 4420705.
Vanzelfsprekend kunt u hiervoor ook gebruik maken van online doneren

Ik wil lid worden

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd. Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Lidmaatschap gegevens

Man Vrouw

Accordering

Het standaard lidmaatschap kost vanaf 1 januari 2013 €25,- per jaar. Daarvoor ontvangt u ons ledenblad de Nieuwsflits en onze voorlichtingsbrochures waaronder ons kinderboek 'Koen & Dapper'. Tevens krijgt u dan de mogelijkheid om uw vragen op deze site te plaatsen, of om antwoorden te geven op vragen van anderen. Eenmaal per jaar is een algemene ledenvergadering waarvoor u wordt uitgenodigd. De andere leden uit uw gezin kunnen zich opgeven voor het gezinslidmaatschap. De kosten daarvan bedragen €10,- per jaar. Het gezinslidmaatschap biedt dezelfde mogelijkheden als het standaard lidmaatschap, met uitzondering van de toezending van onze voorlichtingsbrochures. Als u geen lid wilt worden maar de NFVN wel financieel wilt steunen, dan kunt u zich opgeven als donateur.Aangemeld blijven

Laat mij zien in de online gebruikers lijst.

Om je wachtwoord te resetten voer je hieronder je e-mailadres is,
je krijgt daarna per mail instructies om je wachtwoord te resetten.Hieronder is het mogelijk om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Wereldkankerdag op 4 februari 2018, een dag om stil te staan bij de impact van kanker!

Wanneer je met kanker wordt geconfronteerd, staat je wereld op z'n kop. De ziekte en de behandeling daarvan hebben niet alleen een enorme impact op het lichaam, maar zijn voor veel mensen ook emotioneel en sociaal zeer ingrijpend.

In Nederland spannen vele organisaties zich in om kanker te voorkomen, tijdig op te sporen en te behandelen. Daarnaast kun je op vele plekken terecht voor psychosociale ondersteuning en begeleiding. Op Wereldkankerdag slaan al deze organisaties de handen ineen om aandacht te vragen voor de impact van kanker. 

Ben jij ziek (geweest), heeft iemand in je omgeving kanker (gehad) of heb je een dierbare aan kanker verloren? Weet dan dat er een breed aanbod aan zorg, ondersteuning en begeleiding beschikbaar is. Wat heb jij nodig? 

Op en rondom Wereldkankerdag kun je het volgende doen:

Bezoek een evenement

Op en rondom Wereldkankerdag worden verschillende evenementen georganiseerd voor mensen die, op welke manier dan ook, met kanker zijn geconfronteerd. Bezoek een open dag, geniet van een verwenmoment of laat je informeren over psychosociale zorg bij kanker. Op de interactieve landkaart op www.wereldkankerdag.nl zie je welke organisaties hun deuren open zetten.

Vraag het de expert

Heb je behoefte aan een luisterend oor of aan informatie over wat je kunt doen om het risico op kanker te verkleinen? Wil je weten hoe je de regie over je eigen behandeling kunt houden? Wil je graag in contact komen met lotgenoten? Op Wereldkankerdag zit het expertteam op www.wereldkankerdag.nl/chat klaar voor al je vragen over preventie, onderzoek, behandeling en psychosociale (na)zorg.

Laat je horen op sociale media

Help mee om de impact van kanker onder de aandacht te brengen door tussen 2 en 4 februari je profielfoto op sociale media op z'n kop te zetten. Laat de mensen om je heen weten wat jij nodig hebt om met de situatie om te gaan of vraag aan anderen wat zij nodig hebben. Hiervoor kun je de hashtag #wathebjijnodig of #wereldkankerdag gebruiken.