Word vrijwilliger bij de NFVN!

Heeft de NFVN voor jou of een naaste veel betekend? En wil je iets terugdoen voor andere mensen met NF1 / NF2 en hun naasten? Word dan vrijwilliger bij de NFVN!

De NFVN zet zich in voor mensen met NF1 / NF2, hun naasten en betrokkenen. Dat doen vrijwilligers met hart en ziel. Het kost tijd, maar het levert hen ook het nodige op. Want het is werk dat er écht toe doet en waarmee je het verschil maakt. Ze zeggen daar zelf het volgende over: ‘het geeft voldoening. Je leert van elkaar en je verbreedt je kennis. Als je mensen kunt helpen of als je positieve reacties krijgt op bijeenkomsten, geeft dat een goed gevoel. Want je doet het om anderen te helpen! Het is fijn om je ervaring in te zetten en je nuttig te maken. Het levert je veel op!’

Wat kun je doen bij de NFVN?
We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich bij ons aan willen sluiten. Je hebt verschillende mogelijkheden. Wij hebben hiervoor speciaal onze website aangepast. Op de pagina ‘Vacatures’ vind je de openstaande vacatures. Op de pagina ‘Taken vrijwilligers’ vind je een lijst met mogelijke vrijwilligerstaken.

Als er een tussen zit waarin je jezelf herkent, horen we dat natuurlijk heel graag van je! Of misschien vind je juist de ideale functie voor iemand die je kent? Dan is het natuurlijk geweldig als je die persoon erop wilt wijzen! Maar ook als je niet direct zo’n vacature ziet, komen we graag met jou in contact. Voor ons is namelijk het allerbelangrijkst dat je gemotiveerd bent om je bij ons aan te sluiten. We denken dus graag met je mee over hoe we jouw talenten in kunnen zetten! Dus meld je aan op info@neurofibromatose.nl en we nemen contact met je op.

Aangemeld en dan?
Nadat je je hebt aangemeld, volgt een kennismakingsgesprek of -workshop. Dit gesprek is een wederzijdse kennismaking waarin we nagegaan of de verwachtingen van jou als vrijwilliger en de NFVN met elkaar overeenkomen. En als dat lijkt te matchen, spreken we een inwerkperiode af, zodat je stapsgewijs kunt groeien in je functie of taak.