Inschrijven als donateur

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd.
Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Donateur gegevens

Man Vrouw

Doneren

U kunt uw eerste bijdrage overmaken naar onze bankrekening door een bedrag over te maken op ons nummer 4420705.
Vanzelfsprekend kunt u hiervoor ook gebruik maken van online doneren

Ik wil lid worden

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd. Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Lidmaatschap gegevens

Man Vrouw

Accordering

Het standaard lidmaatschap kost vanaf 1 januari 2013 €25,- per jaar. Daarvoor ontvangt u ons ledenblad de Nieuwsflits en onze voorlichtingsbrochures waaronder ons kinderboek 'Koen & Dapper'. Tevens krijgt u dan de mogelijkheid om uw vragen op deze site te plaatsen, of om antwoorden te geven op vragen van anderen. Eenmaal per jaar is een algemene ledenvergadering waarvoor u wordt uitgenodigd. De andere leden uit uw gezin kunnen zich opgeven voor het gezinslidmaatschap. De kosten daarvan bedragen €10,- per jaar. Het gezinslidmaatschap biedt dezelfde mogelijkheden als het standaard lidmaatschap, met uitzondering van de toezending van onze voorlichtingsbrochures. Als u geen lid wilt worden maar de NFVN wel financieel wilt steunen, dan kunt u zich opgeven als donateur.Aangemeld blijven

Laat mij zien in de online gebruikers lijst.

Om je wachtwoord te resetten voer je hieronder je e-mailadres is,
je krijgt daarna per mail instructies om je wachtwoord te resetten.Hieronder is het mogelijk om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Groep 30 - 50

Mijn naam is Pieter Rutsen, naast bestuurslid van de NFVN ben ik ook coördinator van de contactgroep voor 30 tot en met 50 jarigen.

In het dagelijks leven werk ik als gezinsbegeleider (I.O.G.). Ik begeleid ouders (met of zonder beperking) in de opvoeding van hun kind met een verstandelijke beperking.

Over de groep

De contactgroep is enige jaren geleden gestart omdat er behoefte was onder mensen in deze leeftijdscategorie om ervaringen te delen. Maar ook om mensen te ontmoeten. De bijeenkomsten hebben een open karakter, er is ruimte om zaken te delen. Maar alleen luisteren mag ook. Tijdens de bijeenkomsten zullen er ook sprekers worden uitgenodigd indien hier vraag naar is.

Contact

Meer informatie en aanmelden?

30-50@neurofibromatose.nl
Tel. 06-24433472 (na 19:00u)


Plaats van de bijeenkomsten

De bijeenkomsten worden gehouden in Centrum Onderdoor te Houten. Onderdoor 160, 3995 DX Houten, deze locatie ligt vlak naast NS-station Houten en is ook per auto goed te bereiken.

De inloop is vanaf 10:15u en eindigt rond 15:30u, voor koffie/thee en lunch wordt gezorgd.

Voor de datum van de volgende bijeenkomst verwijs ik je naar de agenda.

Afbeelding: Pieter Rutsen