Inschrijven als donateur

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd.
Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Donateur gegevens

Man Vrouw

Doneren

U kunt uw eerste bijdrage overmaken naar onze bankrekening door een bedrag over te maken op ons nummer 4420705.
Vanzelfsprekend kunt u hiervoor ook gebruik maken van online doneren

Ik wil lid worden

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd. Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Lidmaatschap gegevens

Man Vrouw

Accordering

Het standaard lidmaatschap kost vanaf 1 januari 2013 €25,- per jaar. Daarvoor ontvangt u ons ledenblad de Nieuwsflits en onze voorlichtingsbrochures waaronder ons kinderboek 'Koen & Dapper'. Tevens krijgt u dan de mogelijkheid om uw vragen op deze site te plaatsen, of om antwoorden te geven op vragen van anderen. Eenmaal per jaar is een algemene ledenvergadering waarvoor u wordt uitgenodigd. De andere leden uit uw gezin kunnen zich opgeven voor het gezinslidmaatschap. De kosten daarvan bedragen €10,- per jaar. Het gezinslidmaatschap biedt dezelfde mogelijkheden als het standaard lidmaatschap, met uitzondering van de toezending van onze voorlichtingsbrochures. Als u geen lid wilt worden maar de NFVN wel financieel wilt steunen, dan kunt u zich opgeven als donateur.Aangemeld blijven

Laat mij zien in de online gebruikers lijst.

Om je wachtwoord te resetten voer je hieronder je e-mailadres is,
je krijgt daarna per mail instructies om je wachtwoord te resetten.Hieronder is het mogelijk om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Regio Midden

In 2011 hebben mijn  vrouw (Henny) en onze dochter (Daphne) en ik (Peter ) samen met de hulp van de vereniging de lotgenoten contactgroep midden Nederland opgestart. Tijdens de bijeenkomsten wordt er naar elkaar geluisterd. De verhalen variëren van behandelmethoden zoals laseren van neurofibromen tot een operatie.

Je ervaart, dat je niet de enige bent en dat we  met elkaar er voor kunnen zorgen dat NF erkend wordt door de omgeving en bij artsen. Wij komen 4 keer per jaar bijeen.  Wij proberen bij elke bijeenkomst een thema te behandelen. en indien nodig worden er deskundigen uitgenodigd. Eenmaal per jaar is er  een bijeenkomst die gecombineerd met het jaarlijks uitje (een activiteit , waarbij we aansluitend met elkaar wat gaan eten ). Dus reden genoeg om eens een bijeenkomst bij te wonen .

De bijeenkomsten worden op een zaterdagmorgen gehouden en duren gemiddeld twee en een half uur.

Peter Koelewijn

Contact

regio-midden@neurofibromatose.nl

Tel.: (033) 2985298

Plaats van de bijeenkomsten

De bijeenkomsten worden gehouden in Spakenburg,  Bikkersweg 7,  3752 WV Spakenburg. (Fontein kerk) van 10.30 – 13.00 uur. Er is voldoende parkeer gelegenheid aanwezig. Met het openbaar vervoer is het ongeveer 10 minuten lopen. Voor de eerstvolgende bijeenkomst zie onze agenda.

Afbeelding: Henny, Daphne en Peter Koelewijn