Inschrijven als donateur

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd.
Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Donateur gegevens

Man Vrouw

Doneren

U kunt uw eerste bijdrage overmaken naar onze bankrekening door een bedrag over te maken op ons nummer 4420705.
Vanzelfsprekend kunt u hiervoor ook gebruik maken van online doneren

Ik wil lid worden

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd. Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Lidmaatschap gegevens

Man Vrouw

Accordering

Het standaard lidmaatschap kost vanaf 1 januari 2013 €25,- per jaar. Daarvoor ontvangt u ons ledenblad de Nieuwsflits en onze voorlichtingsbrochures waaronder ons kinderboek 'Koen & Dapper'. Tevens krijgt u dan de mogelijkheid om uw vragen op deze site te plaatsen, of om antwoorden te geven op vragen van anderen. Eenmaal per jaar is een algemene ledenvergadering waarvoor u wordt uitgenodigd. De andere leden uit uw gezin kunnen zich opgeven voor het gezinslidmaatschap. De kosten daarvan bedragen €10,- per jaar. Het gezinslidmaatschap biedt dezelfde mogelijkheden als het standaard lidmaatschap, met uitzondering van de toezending van onze voorlichtingsbrochures. Als u geen lid wilt worden maar de NFVN wel financieel wilt steunen, dan kunt u zich opgeven als donateur.Aangemeld blijven

Laat mij zien in de online gebruikers lijst.

Om je wachtwoord te resetten voer je hieronder je e-mailadres is,
je krijgt daarna per mail instructies om je wachtwoord te resetten.Hieronder is het mogelijk om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Regio Noord Holland

Mijn naam is Edith Heinhuis, ik ben getrouwd en woon met mijn man en 2 dochters in Krommenie en werk 2 dagen per week in de kinderopvang. Mijn jongste dochter en ik hebben beiden NF1.

Een paar jaar geleden kreeg ik de behoefte om in contact te komen met “lotgenoten”. Daarom heb ik in 2009 initiatief genomen en voor de provincie Noord-Holland een regiocontactgroep opgezet. Sinds februari 2010 komen we 4 á 5 keer per jaar bijeen in Beverwijk. Hiervoor maken we gebruik van een ruimte in Wijkcentrum Prinsenhof. Ook wordt er jaarlijks voor de mensen die regelmatig komen en lid zijn van de NF vereniging een uitje georganiseerd.

De groep bestaat uit ca. 15 vaste bezoekers en regelmatig voegen zich nieuwe leden bij. Een veel gehoorde reactie van nieuwe bezoekers aan de regiocontactgroep is dat ze zich meteen thuis voelen. “Het is net een warme deken die je om je heen krijgt”, “na 2 woorden begrijpen ze me al” of “alle puzzelstukjes vallen in elkaar” horen we regelmatig.

We letten er met elkaar op dat iedereen zich veilig voelt en wordt gehoord. Het motto is dan ook “Niks hoeft en alles mag!” Bezoekers kunnen hun verhaal kwijt, maar mogen ook alleen luisteren. Net wat je zelf wilt.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met me op.

Edith Heinhuis

Contact

regio-nh@neurofibromatose.nl

Tel: 075-6219680 (na 19.00 uur)

Plaats van de bijeenkomsten

De bijeenkomsten worden gehouden in Wijkcentrum Prinsenhof te Beverwijk. Er is koffie en thee aanwezig. U kunt zich bij mij opgeven per email of telefoon. Voor de eerstvolgende bijeenkomst zie onze agenda.

Afbeelding: Edith Heinhuis