Inschrijven als donateur

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd.
Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Donateur gegevens

Man Vrouw

Doneren

U kunt uw eerste bijdrage overmaken naar onze bankrekening door een bedrag over te maken op ons nummer 4420705.
Vanzelfsprekend kunt u hiervoor ook gebruik maken van online doneren

Ik wil lid worden

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd. Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Lidmaatschap gegevens

Man Vrouw

Accordering

Het standaard lidmaatschap kost vanaf 1 januari 2013 €25,- per jaar. Daarvoor ontvangt u ons ledenblad de Nieuwsflits en onze voorlichtingsbrochures waaronder ons kinderboek 'Koen & Dapper'. Tevens krijgt u dan de mogelijkheid om uw vragen op deze site te plaatsen, of om antwoorden te geven op vragen van anderen. Eenmaal per jaar is een algemene ledenvergadering waarvoor u wordt uitgenodigd. De andere leden uit uw gezin kunnen zich opgeven voor het gezinslidmaatschap. De kosten daarvan bedragen €10,- per jaar. Het gezinslidmaatschap biedt dezelfde mogelijkheden als het standaard lidmaatschap, met uitzondering van de toezending van onze voorlichtingsbrochures. Als u geen lid wilt worden maar de NFVN wel financieel wilt steunen, dan kunt u zich opgeven als donateur.Aangemeld blijven

Laat mij zien in de online gebruikers lijst.

Om je wachtwoord te resetten voer je hieronder je e-mailadres is,
je krijgt daarna per mail instructies om je wachtwoord te resetten.Hieronder is het mogelijk om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Regio Noord

Ik ben getrouwd met Lieuwe en samen hebben we 3 kinderen. Een meisje en twee jongens. Mijn man, onze dochter en jongste zoon hebben alle drie NF1. Dit kwam in 1995 aan het licht. Wat was ik blij toen ik er via de bibliotheek achter kwam dat er een patiëntenvereniging was waar ik terecht kon voor informatie. Toen de rust hier in huis weer een beetje terug was gekeerd, heb ik besloten dat ik mij actief wou gaan inzetten voor wat nu de NFVN heet.

Sinds maart 2003 leid ik onze regio groep hier in het hoge noorden. De eerste bijeenkomst was met een bescheiden groepje bij ons in huis. Al in juni dat jaar kwamen we voor het eerst bijeen in het gezellige Stads café Oase. Zo door de jaren heen is het groepje aardig gegroeid met een kern vaste deelnemers. Het is een leuk gemêleerd gezelschap. Er zijn een paar alleen gaanden, echtparen ,ouders met een kind ,waarvan het kind een spontane mutatie is. Allemaal beschouwen ze de regiogroep als een warme deken. Erkenning en herkenning over en weer.

Wij komen 3 keer per jaar bijeen. Twee keer op locatie in Meppel. En dan nog wat ik noem een uitje buiten de deur. Ik vraag de leden van mijn groep om suggesties , waar ik dan mee aan de slag ga.

Tsjitske  Walda

Contact

regio-noord@neurofibromatose.nl

Tel.: (0513) 629799

Plaats van de bijeenkomsten

Wij komen bijeen in het Namelijk Multifunctioneel Centrum De Plataan in Meppel. Dit multifunctioneel centrum bevind zich in een hele mooie oude voormalige basis school. Het is ook geschikt voor de minder valide medemens.

 

 

 

Adres: Vledderstraat 3, 7941 LC Meppel. Voor de eerstvolgende bijeenkomst zie onze agenda.

Afbeelding: Tsjitske Walda