Inschrijven als donateur

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd.
Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Donateur gegevens

Man Vrouw

Doneren

U kunt uw eerste bijdrage overmaken naar onze bankrekening door een bedrag over te maken op ons nummer 4420705.
Vanzelfsprekend kunt u hiervoor ook gebruik maken van online doneren

Ik wil lid worden

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd. Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Lidmaatschap gegevens

Man Vrouw

Accordering

Het standaard lidmaatschap kost vanaf 1 januari 2013 €25,- per jaar. Daarvoor ontvangt u ons ledenblad de Nieuwsflits en onze voorlichtingsbrochures waaronder ons kinderboek 'Koen & Dapper'. Tevens krijgt u dan de mogelijkheid om uw vragen op deze site te plaatsen, of om antwoorden te geven op vragen van anderen. Eenmaal per jaar is een algemene ledenvergadering waarvoor u wordt uitgenodigd. De andere leden uit uw gezin kunnen zich opgeven voor het gezinslidmaatschap. De kosten daarvan bedragen €10,- per jaar. Het gezinslidmaatschap biedt dezelfde mogelijkheden als het standaard lidmaatschap, met uitzondering van de toezending van onze voorlichtingsbrochures. Als u geen lid wilt worden maar de NFVN wel financieel wilt steunen, dan kunt u zich opgeven als donateur.Aangemeld blijven

Laat mij zien in de online gebruikers lijst.

Om je wachtwoord te resetten voer je hieronder je e-mailadres is,
je krijgt daarna per mail instructies om je wachtwoord te resetten.Hieronder is het mogelijk om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Regio Oost

Regio Oost heet u meer dan van harte welkom. In een rustig stukje van Arnhem aan de Rosendaalseweg 505 vindt u de Opstandingskerk die onlangs op de monumentenlijst is gezet. Deze kerk valt op door zijn markante ovale toren.

In een zaal van deze kerk houden wij driemaal per jaar een regiobijeenkomst. De inloop is rond 10.15 uur en u wordt ontvangen met koffie of thee met wat lekkers dat wordt verzorgd door twee van onze vaste bezoekers. Om 10.30 uur beginnen wij de bijeenkomst. Respect en aandacht voor de anderen staan hoog in het vaandel en naar gelang van het aantal aanwezigen wordt er tijd gegeven om uw verhaal of ervaring met ons te delen. Halverwege houden wij een korte (rook)pauze en kan er koffie worden bijgeschonken. Rond 12.30 uur sluiten wij de bijeenkomst af.

Komt u met de auto, dan is het parkeren geen probleem. Parkeerplek is ruim aanwezig. Komt u met het openbaar vervoer, neemt u dan lijn 7 Geitenkamp en stapt u uit op de halte Bernardlaan. Deze halte ligt tegenover de kerk.

Wij hopen u te mogen begroeten op een van onze bijeenkomsten.

Janita Velthoen en Adrie Putman

Contact

Janita Velthoen
(06) 553 75 489

of

Adrie Putman
(06) 235 47 092

regio-oost@neurofibromatose.nl

Plaats van de bijeenkomsten

De bijeenkomsten worden gehouden in op ons vaste adres in een zaaltje bij de Opstandingskerk in Arnhem.  U kunt zich opgeven via de e-mail of per telefoon bij Janita of Adrie. Voor de eerstvolgende bijeenkomst zie onze agenda.

 

Afbeelding: Janita Velthoen en Adrie Putman