Regio Oost

Regio Oost heet u meer dan van harte welkom. In een rustig stukje van Arnhem aan de Rosendaalseweg 505 vindt u de Opstandingskerk die onlangs op de monumentenlijst is gezet. Deze kerk valt op door zijn markante ovale toren.

In een zaal van deze kerk houden wij driemaal per jaar een regiobijeenkomst. De inloop is rond 10.15 uur en u wordt ontvangen met koffie of thee met wat lekkers dat wordt verzorgd door twee van onze vaste bezoekers. Om 10.30 uur beginnen wij de bijeenkomst. Respect en aandacht voor de anderen staan hoog in het vaandel en naar gelang van het aantal aanwezigen wordt er tijd gegeven om uw verhaal of ervaring met ons te delen. Halverwege houden wij een korte (rook)pauze en kan er koffie worden bijgeschonken. Rond 12.30 uur sluiten wij de bijeenkomst af.

Komt u met de auto, dan is het parkeren geen probleem. Parkeerplek is ruim aanwezig. Komt u met het openbaar vervoer, neemt u dan lijn 7 Geitenkamp en stapt u uit op de halte Bernardlaan. Deze halte ligt tegenover de kerk.

Wij hopen u te mogen begroeten op een van onze bijeenkomsten.

Eddie Putman en Irene Caubo

Contact

Eddie Putman
06-302 587 07

of

Irene Caubo


regio-oost@neurofibromatose.nl

Plaats van de bijeenkomsten

De bijeenkomsten worden gehouden in op ons vaste adres in een zaaltje bij de Opstandingskerk in Arnhem.  U kunt zich opgeven via de e-mail of per telefoon bij Adrie of Eddie. Voor de eerstvolgende bijeenkomst zie onze agenda.