Inschrijven als donateur

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd.
Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Donateur gegevens

Man Vrouw

Doneren

U kunt uw eerste bijdrage overmaken naar onze bankrekening door een bedrag over te maken op ons nummer 4420705.
Vanzelfsprekend kunt u hiervoor ook gebruik maken van online doneren

Ik wil lid worden

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd. Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Lidmaatschap gegevens

Man Vrouw

Accordering

Het standaard lidmaatschap kost vanaf 1 januari 2013 €25,- per jaar. Daarvoor ontvangt u ons ledenblad de Nieuwsflits en onze voorlichtingsbrochures waaronder ons kinderboek 'Koen & Dapper'. Tevens krijgt u dan de mogelijkheid om uw vragen op deze site te plaatsen, of om antwoorden te geven op vragen van anderen. Eenmaal per jaar is een algemene ledenvergadering waarvoor u wordt uitgenodigd. De andere leden uit uw gezin kunnen zich opgeven voor het gezinslidmaatschap. De kosten daarvan bedragen €10,- per jaar. Het gezinslidmaatschap biedt dezelfde mogelijkheden als het standaard lidmaatschap, met uitzondering van de toezending van onze voorlichtingsbrochures. Als u geen lid wilt worden maar de NFVN wel financieel wilt steunen, dan kunt u zich opgeven als donateur.Aangemeld blijven

Laat mij zien in de online gebruikers lijst.

Om je wachtwoord te resetten voer je hieronder je e-mailadres is,
je krijgt daarna per mail instructies om je wachtwoord te resetten.Hieronder is het mogelijk om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Regio Zuid West

Wij zijn Marion en Christian van Meer. Toen ik in 2000 de diagnose NF1 kreeg wist ik niet waar ik voor kwam te staan. We kwamen in contact met de NFVN. Na enkele vergaderingen en bijeenkomsten te hebben bijgewoond, kwam de vraag vanuit het bestuur of er mensen waren die een regiocontact groep op zouden willen starten. Daar hoefde ik niet over na te denken, want na ons eerste bezoek aan zo’n groep (bij Hannie en Gabriel) wist ik hoe fijn het was om met mede patiënten te zijn. Je weet immers waar je over praat en een half woord is al genoeg.

Onze eerste bijeenkomst was in september 2008. Inmiddels hebben wij een gezellige vaste groep bezoekers. Ons plan is om een keer of 4 per jaar bij elkaar te komen, al naar gelang de behoefte. Wij hebben ook al enkele interessante gastsprekers op bezoek gehad, een schoonheidsspecialiste en een medewerker van MEE. Deze gastsprekers worden uitgenodigd op verzoek van de deelnemers. Eigen inbreng is dus wenselijk. 1 x per jaar mogen we op stap met de hele groep, zo hebben wij o.a. al een boottocht over de Biesbos mogen houden met aansluitend een etentje.

Dus mensen uit (West) Brabant en Zeeland, kom eens een keertje langs op een bijeenkomst. Je zult er zeker geen spijt van krijgen. Dit geldt natuurlijk ook voor de andere regio’s!

Marion en Christian

Contact

regio-zuidwest@neurofibromatose.nl

Tel.: (0165) 510357

Plaats van de bijeenkomsten

De bijeenkomsten worden gehouden in Oud Gastel, Veerkensweg 13a, 4751 CR Oud Gastel. U kunt zich opgeven via de e-mail of per telefoon. Er is voldoende parkeergelegenheid. Voor de eerstvolgende bijeenkomst zie onze agenda.

Afbeelding: Marion en Christian van Meer