Inschrijven als donateur

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd.
Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Donateur gegevens

Man Vrouw

Doneren

U kunt uw eerste bijdrage overmaken naar onze bankrekening door een bedrag over te maken op ons nummer 4420705.
Vanzelfsprekend kunt u hiervoor ook gebruik maken van online doneren

Ik wil lid worden

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd. Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Lidmaatschap gegevens

Man Vrouw

Accordering

Het standaard lidmaatschap kost vanaf 1 januari 2013 €25,- per jaar. Daarvoor ontvangt u ons ledenblad de Nieuwsflits en onze voorlichtingsbrochures waaronder ons kinderboek 'Koen & Dapper'. Tevens krijgt u dan de mogelijkheid om uw vragen op deze site te plaatsen, of om antwoorden te geven op vragen van anderen. Eenmaal per jaar is een algemene ledenvergadering waarvoor u wordt uitgenodigd. De andere leden uit uw gezin kunnen zich opgeven voor het gezinslidmaatschap. De kosten daarvan bedragen €10,- per jaar. Het gezinslidmaatschap biedt dezelfde mogelijkheden als het standaard lidmaatschap, met uitzondering van de toezending van onze voorlichtingsbrochures. Als u geen lid wilt worden maar de NFVN wel financieel wilt steunen, dan kunt u zich opgeven als donateur.Aangemeld blijven

Laat mij zien in de online gebruikers lijst.

Om je wachtwoord te resetten voer je hieronder je e-mailadres is,
je krijgt daarna per mail instructies om je wachtwoord te resetten.Hieronder is het mogelijk om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Zorgnetwerk NF1

De NFVN werkt samen met expertise-, behandel- en interventiecentra waar kennis over de behandeling van NF1 wordt opgedaan en uitgebouwd.

lees verder

Behandelcentra NF2

Hier vindt u de contactgegevens van de binnen onze medische adviesraad vertegenwoordigde NF2 behandelcentra.

lees verder

Vind meteen antwoorden

Een overzicht van veel gestelde vragen met beantwoording en doorverwijzingen naar de betreffende informatiepagina’s.

lees verder

NF over de grens

NF komt overal in de wereld voor, de ontwikkelingen zijn internationaal. Volg de ontwikkelingen op de websites van onze zusterorganisaties.

lees verder

Hulporganisaties

Bent u op zoek naar ondersteuning voor uzelf of voor uw gezin? Kijk dan op ons overzicht van belangrijke ondersteuningsorganisaties.

lees verder

Ervaringrijk

Mensen vertellen hoe zij in hun dagelijks leven met NF omgaan, soms met praktische tips. U kunt zelf uw eigen ervaring hieraan toevoegen.

lees verder

Ondersteuning bij zorg

Ondersteuning nodig voor het krijgen van goede zorg? Hier vindt u meer informatie.

lees verder

Ondersteuning bij werk

Ondersteuning nodig voor het verkrijgen van werk? Hier vindt u meer informatie.

lees verder