Inschrijven als donateur

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd.
Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Donateur gegevens

Man Vrouw

Doneren

U kunt uw eerste bijdrage overmaken naar onze bankrekening door een bedrag over te maken op ons nummer 4420705.
Vanzelfsprekend kunt u hiervoor ook gebruik maken van online doneren

Ik wil lid worden

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd. Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Lidmaatschap gegevens

Man Vrouw

Accordering

Het standaard lidmaatschap kost vanaf 1 januari 2013 €25,- per jaar. Daarvoor ontvangt u ons ledenblad de Nieuwsflits en onze voorlichtingsbrochures waaronder ons kinderboek 'Koen & Dapper'. Tevens krijgt u dan de mogelijkheid om uw vragen op deze site te plaatsen, of om antwoorden te geven op vragen van anderen. Eenmaal per jaar is een algemene ledenvergadering waarvoor u wordt uitgenodigd. De andere leden uit uw gezin kunnen zich opgeven voor het gezinslidmaatschap. De kosten daarvan bedragen €10,- per jaar. Het gezinslidmaatschap biedt dezelfde mogelijkheden als het standaard lidmaatschap, met uitzondering van de toezending van onze voorlichtingsbrochures. Als u geen lid wilt worden maar de NFVN wel financieel wilt steunen, dan kunt u zich opgeven als donateur.Aangemeld blijven

Laat mij zien in de online gebruikers lijst.

Om je wachtwoord te resetten voer je hieronder je e-mailadres is,
je krijgt daarna per mail instructies om je wachtwoord te resetten.Hieronder is het mogelijk om een nieuw wachtwoord in te stellen.

NF over de grens

Neurofibromatose komt overal in de wereld voor. NF maakt geen onderscheid tussen ras of geslacht. Over de grens bestaan er veel organisaties die zich met NF bezighouden. Wereldwijd wordt er in diverse medische centra onderzoek naar NF verricht. Op de sites van onze zusterorganisaties kunt u daar de belangrijkste ontwikkelingen blijven volgen.

België NF Kontakt Nederlands
Duitsland Bundesverband Neurofibromatose Duits
Frankrijk Association Neurofibromatoses et Recklinghausen Frans
Groot Brittannië The Neuro Foundation Engels
Groot Brittannië Canyouhearus.co.uk Engels
Ierland  NF Ireland Association Engels
Italië  Associazione Neurofibromatosi Italiaans
Verenigde Staten  Children’s Tumor Foundation Engels
Verenigde Staten  NF 2 Crew Engels
Zwitserland Schweizerischen Neurofibromatose Vereinigung Duits


NF Europa

De Europese zusterorganisaties werken samen door eens per twee jaar een Europees congres te organiseren. Hier worden gezamenlijk met onderzoekers en medici de laatste internationale ontwikkelingen op het NF terrein besproken en toegelicht. In 2010 vond dit congres plaats in Oslo en in de nazomer van 2012 in Istanbul en over twee jaar is in Barclona een bijeenkomst gepland.