Inschrijven als donateur

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd.
Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Donateur gegevens

Man Vrouw

Doneren

U kunt uw eerste bijdrage overmaken naar onze bankrekening door een bedrag over te maken op ons nummer 4420705.
Vanzelfsprekend kunt u hiervoor ook gebruik maken van online doneren

Ik wil lid worden

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd. Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Lidmaatschap gegevens

Man Vrouw

Accordering

Het standaard lidmaatschap kost vanaf 1 januari 2013 €25,- per jaar. Daarvoor ontvangt u ons ledenblad de Nieuwsflits en onze voorlichtingsbrochures waaronder ons kinderboek 'Koen & Dapper'. Tevens krijgt u dan de mogelijkheid om uw vragen op deze site te plaatsen, of om antwoorden te geven op vragen van anderen. Eenmaal per jaar is een algemene ledenvergadering waarvoor u wordt uitgenodigd. De andere leden uit uw gezin kunnen zich opgeven voor het gezinslidmaatschap. De kosten daarvan bedragen €10,- per jaar. Het gezinslidmaatschap biedt dezelfde mogelijkheden als het standaard lidmaatschap, met uitzondering van de toezending van onze voorlichtingsbrochures. Als u geen lid wilt worden maar de NFVN wel financieel wilt steunen, dan kunt u zich opgeven als donateur.Aangemeld blijven

Laat mij zien in de online gebruikers lijst.

Om je wachtwoord te resetten voer je hieronder je e-mailadres is,
je krijgt daarna per mail instructies om je wachtwoord te resetten.Hieronder is het mogelijk om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Algemeen

NF is de verzamelnaam voor neurofibromatose type 1, neurofibromatose type 2 en Schwannomatose. NF tast huid-, bind en zenuwweefsel aan.

lees verder

NF1

NF1 is de meest voorkomende variant (4000 tot 6000 patiënten in Nederland). NF1 kent ook leer- en gedragsstoornissen.

lees verder

Legius syndroom

Het Legius syndroom is een NF1- achtig syndroom. Twee procent van de mensen bij wie NF1 is gediagnosticeerd hebben eigenlijk dit syndroom.

lees verder

NF2

NF2 is erg zeldzaam (400 tot 500 patiënten in Nederland). NF2 kenmerkt zich door aan beide oren gehoor- en evenwichtsproblematiek.

lees verder

Schwannomatose

Schwannomatose heeft veel overlappende kenmerken met NF2 en is net zo zeldzaam maar kent niet de gehoor- en evenwichtsproblematiek.

lees verder

Leden vertellen

Negen leden stellen zich voor en vertellen hun verhaal.

lees verder