Tijdens de landelijke contactdag is voor het eerst een NF1 app gelanceerd. De app heet NF1 platform en bestaat uit “Wisbits”. Wisbits zijn kleine stukjes informatie over verschillende onderwerpen die met NF1 te maken hebben. Je kunt dus veel leren over NF1! De app is tot stand gekomen door een hele fijne samenwerking tussen Walter Taal vanuit het Erasmus MC en Nicole van ‘t Wout van BlendIN. In de aankomende Nieuwsflits kunnen jullie hier meer over lezen.

De app is speciaal ontwikkeld voor mensen met NF1 en hun familieleden en andere betrokkenen. In de app is allemaal informatie te vinden over NF1, en wat deze app zo fijn maakt is dat het allemaal betrouwbare informatie is. Deze informatie wordt constant getoetst door specialisten. Je kan in de app onder andere  tips vinden, informatie  over alarmsignalen, veel voorkomende klachten en wetenschappelijk onderzoek.

Wanneer je je wil aanmelden voor de app kun je een berichtje sturen naar wisbits@neurofibromatose.nl. Wij zorgen dan dat je binnen enkele weken een aanmeldlink ontvangt met verder installatie instructies.