Wij zijn Gabriel en Hannie van Essen, coördinatoren van regiocontactgroep West. Deze groep is bedoeld voor leden uit de regio Zuid- Holland en komt vijf maal per jaar bijeen in Alphen aan den Rijn; de groep draait al ongeveer achttien jaar.

Wij vormen een hechte groep en leven met elkaar mee in elkaars wel en wee. Op alle mogelijke terreinen kunnen we elkaar met goede raad en advies ondersteunen. Dit voelt als een warme deken! Immers, NF is bij velen nog onbekend, waardoor we vaak tegen een muur van onbegrip aanlopen. In de groep ervaren we iets heel anders: herkenning en erkenning van elkaar en de bijkomende problemen die NF met zich meebrengt.

Naast de coördinatie van deze groep bieden we ook ondersteuning aan andere regiocontactgroepen; waar nodig, komen we op bezoek, denken we mee en coachen we de andere coördinatoren. Zo dragen we ons steentje bij aan een goed functionerende patiëntenvereniging die hulp biedt aan ieder die dat nodig heeft!

Hannie en Gabriel van Essen

Contact

Hannie en Gabriel van Essen

Plaats van de bijeenkomsten

De bijeenkomsten worden gehouden in Alphen aan den Rijn. U kunt zich opgeven via de e-mail of per telefoon. Voor de eerstvolgende bijeenkomst zie onze agenda.