Mijn naam is Edith Heinhuis, ik ben getrouwd en woon met mijn man en 2 dochters in Krommenie en werk 2 dagen per week in de kinderopvang. Mijn jongste dochter en ik hebben beiden NF1.

Een paar jaar geleden kreeg ik de behoefte om in contact te komen met “lotgenoten”. Daarom heb ik in 2009 initiatief genomen en voor de provincie Noord-Holland een regiocontactgroep opgezet. Sinds februari 2010 komen we 4 á 5 keer per jaar bijeen in Krommenie. Ook wordt er jaarlijks voor de mensen die regelmatig komen en lid zijn van de NF vereniging een uitje georganiseerd.

De groep bestaat uit ca. 15 vaste bezoekers en regelmatig voegen zich nieuwe leden bij. Een veel gehoorde reactie van nieuwe bezoekers aan de regiocontactgroep is dat ze zich meteen thuis voelen. “Het is net een warme deken die je om je heen krijgt”, “na 2 woorden begrijpen ze me al” of “alle puzzelstukjes vallen in elkaar” horen we regelmatig.

We letten er met elkaar op dat iedereen zich veilig voelt en wordt gehoord. Het motto is dan ook “Niks hoeft en alles mag!” Bezoekers kunnen hun verhaal kwijt, maar mogen ook alleen luisteren. Net wat je zelf wilt.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met me op.

Edith Heinhuis

Contact

Edith Heinhuis

Plaats van de bijeenkomsten

Let op! Nieuwe locatie. Mail voor meer informatie naar regio-nh@neurofibromatose.nl. Voor de eerstvolgende bijeenkomst zie onze agenda.