Inschrijven als donateur

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd.
Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Donateur gegevens

Man Vrouw

Doneren

U kunt uw eerste bijdrage overmaken naar onze bankrekening door een bedrag over te maken op ons nummer 4420705.
Vanzelfsprekend kunt u hiervoor ook gebruik maken van online doneren

Ik wil lid worden

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd. Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Lidmaatschap gegevens

Man Vrouw

Accordering

Het standaard lidmaatschap kost vanaf 1 januari 2013 €25,- per jaar. Daarvoor ontvangt u ons ledenblad de Nieuwsflits en onze voorlichtingsbrochures waaronder ons kinderboek 'Koen & Dapper'. Tevens krijgt u dan de mogelijkheid om uw vragen op deze site te plaatsen, of om antwoorden te geven op vragen van anderen. Eenmaal per jaar is een algemene ledenvergadering waarvoor u wordt uitgenodigd. De andere leden uit uw gezin kunnen zich opgeven voor het gezinslidmaatschap. De kosten daarvan bedragen €10,- per jaar. Het gezinslidmaatschap biedt dezelfde mogelijkheden als het standaard lidmaatschap, met uitzondering van de toezending van onze voorlichtingsbrochures. Als u geen lid wilt worden maar de NFVN wel financieel wilt steunen, dan kunt u zich opgeven als donateur.Aangemeld blijven

Laat mij zien in de online gebruikers lijst.

Om je wachtwoord te resetten voer je hieronder je e-mailadres is,
je krijgt daarna per mail instructies om je wachtwoord te resetten.Hieronder is het mogelijk om een nieuw wachtwoord in te stellen.

De NFVN

De NFVN is een vereniging voor en door mensen die met neurofibromatose te maken hebben. Wij komen op voor de belangen van de NF-patiënt.

lees verder

Missie en doelstellingen

De NFVN heeft haar missie en doelstellingen geformuleerd. Dit is een belangrijke leidraad voor de ontwikkeling van haar activiteiten.

lees verder

Statuten en reglementen

De NFVN werkt vanuit haar statuten en een huishoudelijk reglement. Hiernaast vindt u o.a. een interne gedragscode en een klachtenregeling.

lees verder

Bestuur en werkwijze

Het bestuur stelt zich voor. Ook vindt u hier meer informatie over de taakverdeling en de werkwijze.

lees verder

Lotgenotencontact

De NFVN vindt lotgenotencontact van groot belang. Dit vindt plaats op regionaal en op landelijk niveau. Maak kennis met onze regio’s.

lees verder

Medische AdviesRaad

De NFVN wordt ondersteund door medici en wetenschappers die binnen hun vakgebied een specifieke NF kennis hebben opgebouwd.

lees verder

Stichting BEZT

De NFVN is onderdeel van het samenwerkingsverband Stichting BEZT.

lees verder

De NFVN werkt samen met

Om als patiëntenorganisaties gezamenlijk sterk naar voren te komen is de NFVN aangesloten bij een aantal belangrijke koepelorganisaties.

lees verder