Groep OMJK

Ouders met Jonge Kinderen

Via deze weg wil ik mezelf voorstellen. Ik ben Astrid Saman en samen met mijn man Marc en drie kinderen (waarvan de oudste NF1 heeft) wonen we in Rijen. Ik ben samen met Jelein Dieleman, die samen met haar man Francois en 2 kinderen in Bergen op Zoom woont (waarvan ook de oudste NF1 heeft), de medeorganisator van de bijeenkomsten voor ouders van jonge kinderen met NF. We kennen elkaar van de bijeenkomsten van zuidwest Nederland. Hier begon de groep ouders van kinderen met NF goed te groeien, waarop is besloten om als zelfstandig groepje verder te gaan.

We hebben twee keer per jaar een bijeenkomst in Zaltbommel. Tijdens de bijeenkomsten komt altijd 1 onderwerp dieper aan bod. Dit willen we zoveel mogelijk doen d.m.v. een spreker/deskundige uit te nodigen. Daarnaast willen we wellicht in de toekomst kijken of we ook 1x per jaar een bijeenkomst kunnen houden met de kinderen erbij. Dit om eventueel ook al voor de kinderen contacten te leggen binnen hun leven met NF.

Mocht je een keer onze bijeenkomst bij willen wonen, dan ben je van harte welkom!

Groeten,
Jelein en Astrid

Contact

m.saman@ziggo.nl

Tel.: 06-19466034

Plaats van de bijeenkomsten

De bijeenkomsten worden gehouden op onderstaand adres. De inloop is om 10.30u. De bijeenkomst begint om 11.00 tot 14.00u. En de lunch wordt verzorgd. Adres: 
DuboTechniek Trade Centre
Van Voordenpark 5
5301 KP Zaltbommel.

Afbeelding: Astrid Saman