Inschrijven als donateur

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd.
Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Donateur gegevens

Man Vrouw

Doneren

U kunt uw eerste bijdrage overmaken naar onze bankrekening door een bedrag over te maken op ons nummer 4420705.
Vanzelfsprekend kunt u hiervoor ook gebruik maken van online doneren

Ik wil lid worden

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd. Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Lidmaatschap gegevens

Man Vrouw

Accordering

Het standaard lidmaatschap kost vanaf 1 januari 2013 €25,- per jaar. Daarvoor ontvangt u ons ledenblad de Nieuwsflits en onze voorlichtingsbrochures waaronder ons kinderboek 'Koen & Dapper'. Tevens krijgt u dan de mogelijkheid om uw vragen op deze site te plaatsen, of om antwoorden te geven op vragen van anderen. Eenmaal per jaar is een algemene ledenvergadering waarvoor u wordt uitgenodigd. De andere leden uit uw gezin kunnen zich opgeven voor het gezinslidmaatschap. De kosten daarvan bedragen €10,- per jaar. Het gezinslidmaatschap biedt dezelfde mogelijkheden als het standaard lidmaatschap, met uitzondering van de toezending van onze voorlichtingsbrochures. Als u geen lid wilt worden maar de NFVN wel financieel wilt steunen, dan kunt u zich opgeven als donateur.Aangemeld blijven

Laat mij zien in de online gebruikers lijst.

Om je wachtwoord te resetten voer je hieronder je e-mailadres is,
je krijgt daarna per mail instructies om je wachtwoord te resetten.Hieronder is het mogelijk om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Groep OMJK

Ouders met Jonge Kinderen

Via deze weg wil ik mezelf voorstellen. Ik ben Astrid Saman en samen met mijn man Marc en drie kinderen (waarvan de oudste NF1 heeft) wonen we in Rijen. Ik ben samen met Jelein Dieleman, die samen met haar man Francois en 2 kinderen in Bergen op Zoom woont (waarvan ook de oudste NF1 heeft), de medeorganisator van de bijeenkomsten voor ouders van jonge kinderen met NF. We kennen elkaar van de bijeenkomsten van zuidwest Nederland. Hier begon de groep ouders van kinderen met NF goed te groeien, waarop is besloten om als zelfstandig groepje verder te gaan.

We hebben twee keer per jaar een bijeenkomst in Zaltbommel. Tijdens de bijeenkomsten komt altijd 1 onderwerp dieper aan bod. Dit willen we zoveel mogelijk doen d.m.v. een spreker/deskundige uit te nodigen. Daarnaast willen we wellicht in de toekomst kijken of we ook 1x per jaar een bijeenkomst kunnen houden met de kinderen erbij. Dit om eventueel ook al voor de kinderen contacten te leggen binnen hun leven met NF.

Mocht je een keer onze bijeenkomst bij willen wonen, dan ben je van harte welkom!

Groeten,
Jelein en Astrid

Contact

m.saman@ziggo.nl

Tel.: 06-19466034

Plaats van de bijeenkomsten

De bijeenkomsten worden gehouden op onderstaand adres. De inloop is om 10.30u. De bijeenkomst begint om 11.00 tot 14.00u. En de lunch wordt verzorgd. Adres: 
DuboTechniek Trade Centre
Van Voordenpark 5
5301 KP Zaltbommel.

Afbeelding: Astrid Saman