Inschrijven als donateur

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd.
Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Donateur gegevens

Man Vrouw

Doneren

U kunt uw eerste bijdrage overmaken naar onze bankrekening door een bedrag over te maken op ons nummer 4420705.
Vanzelfsprekend kunt u hiervoor ook gebruik maken van online doneren

Ik wil lid worden

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd. Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Lidmaatschap gegevens

Man Vrouw

Accordering

Het standaard lidmaatschap kost vanaf 1 januari 2013 €25,- per jaar. Daarvoor ontvangt u ons ledenblad de Nieuwsflits en onze voorlichtingsbrochures waaronder ons kinderboek 'Koen & Dapper'. Tevens krijgt u dan de mogelijkheid om uw vragen op deze site te plaatsen, of om antwoorden te geven op vragen van anderen. Eenmaal per jaar is een algemene ledenvergadering waarvoor u wordt uitgenodigd. De andere leden uit uw gezin kunnen zich opgeven voor het gezinslidmaatschap. De kosten daarvan bedragen €10,- per jaar. Het gezinslidmaatschap biedt dezelfde mogelijkheden als het standaard lidmaatschap, met uitzondering van de toezending van onze voorlichtingsbrochures. Als u geen lid wilt worden maar de NFVN wel financieel wilt steunen, dan kunt u zich opgeven als donateur.Aangemeld blijven

Laat mij zien in de online gebruikers lijst.

Om je wachtwoord te resetten voer je hieronder je e-mailadres is,
je krijgt daarna per mail instructies om je wachtwoord te resetten.Hieronder is het mogelijk om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Regio West

Wij zijn Gabriel en Hannie van Essen, coördinatoren van regiocontactgroep West. Deze  groep is bedoeld voor leden uit de regio Zuid- Holland en komt vijf maal per jaar bijeen in Alphen aan den Rijn; de groep draait al ongeveer achttien jaar. Wij vormen een hechte groep en leven met elkaar mee in elkaars wel en wee. Op alle mogelijke terreinen kunnen we elkaar met goede raad en advies ondersteunen. Dit voelt als een warme deken! Immers, NF is bij velen nog onbekend, waardoor we vaak tegen een muur van onbegrip aanlopen. In de groep ervaren we iets heel anders: herkenning en erkenning van elkaar en de bijkomende problemen die NF met zich meebrengt.

Naast de coördinatie van deze groep bieden we ook ondersteuning aan andere regiocontactgroepen; waar nodig, komen we op bezoek, denken we mee en coachen we de andere coördinatoren. Zo dragen we ons steentje bij aan een goed functionerende  patiëntenvereniging die hulp biedt aan ieder die dat nodig heeft!

Hannie en Gabriel van Essen

Contact

regio-west@neurofibromatose.nl

Tel.: (0318) 78 42 12 (na 19.00 uur)

Plaats van de bijeenkomsten

De bijeenkomsten worden gehouden in Alphen aan den Rijn. U kunt zich opgeven via de e-mail of per telefoon. Voor de eerstvolgende bijeenkomst zie onze agenda.

Afbeelding: Hannie en Gabriel van Essen