Jongeren uitje

30-06-2018

Beste leden,

Hopelijk staat zaterdag 30 juni al in jullie agenda, want deze dag zullen wij afreizen naar boerderij ’T Dommeltje te Boxtel. Hier zullen wij genieten van een compleet dag-vullend programma en het boerderijleven beleven op zijn best!

Wat gaan we doen?

We starten ons programma met een welkomstdrankje en boerencake.
Daarna gaan wij de strijd, met en tegen elkaar, aan door middel van sportieve en rustige boerenspelen in een waar boerenlympics.Na een korte pauze waarin we kunnen genieten van een drankje, zullen wij leren hoe het is om een echte boer(in) te zijn. Zo gaan wij onder andere echte koeien melken en trekker leren rijden.
Om de dag af te sluiten zullen wij vervolgens genieten van een (h)eerlijk onbeperkt “goed geboerd” buffet en gezellig borrelen in het boeren café.
(Tijdens de activiteiten wordt rekening gehouden met mindervaliden, laat dit je dus niet tegenhouden!)

Wil jij mee (of meer informatie over deze dag)? Mail dan snel, uiterlijk zondag 15 april 23.59, naar: babette.segers@neurofibromatose.nl, onder vermelding van de volgende gegevens:

- Naam
- Telefoonnummer
- Eventuele allergieën/vegetarisch
- Eventuele beperkingen
- Vervoer naar activiteit (word je gebracht of kom je met OV?)

NB: Deze dag is kosteloos voor leden (inclusief: onbeperkt drinken gedurende het programma, boerenlympics, stoomcursus boer(in), onbeperkt buffet. LET OP geen lunch inbegrepen, ben je een grote eter? Neem dan iets voor tussen de middag mee).

Vervoer tot station Boxtel is op eigen gelegenheid, vervoer naar de boerderij wordt geregeld.

Hopelijk tot dan!

Groetjes,

Babette