Inschrijven als donateur

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd.
Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Donateur gegevens

Man Vrouw

Doneren

U kunt uw eerste bijdrage overmaken naar onze bankrekening door een bedrag over te maken op ons nummer 4420705.
Vanzelfsprekend kunt u hiervoor ook gebruik maken van online doneren

Ik wil lid worden

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd. Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Lidmaatschap gegevens

Man Vrouw

Accordering

Het standaard lidmaatschap kost vanaf 1 januari 2013 €25,- per jaar. Daarvoor ontvangt u ons ledenblad de Nieuwsflits en onze voorlichtingsbrochures waaronder ons kinderboek 'Koen & Dapper'. Tevens krijgt u dan de mogelijkheid om uw vragen op deze site te plaatsen, of om antwoorden te geven op vragen van anderen. Eenmaal per jaar is een algemene ledenvergadering waarvoor u wordt uitgenodigd. De andere leden uit uw gezin kunnen zich opgeven voor het gezinslidmaatschap. De kosten daarvan bedragen €10,- per jaar. Het gezinslidmaatschap biedt dezelfde mogelijkheden als het standaard lidmaatschap, met uitzondering van de toezending van onze voorlichtingsbrochures. Als u geen lid wilt worden maar de NFVN wel financieel wilt steunen, dan kunt u zich opgeven als donateur.Aangemeld blijven

Laat mij zien in de online gebruikers lijst.

Om je wachtwoord te resetten voer je hieronder je e-mailadres is,
je krijgt daarna per mail instructies om je wachtwoord te resetten.Hieronder is het mogelijk om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Uitje Efteling

13-10-2017

Vol is vol! Wilt u van dit aanbod gebruik maken meldt u dan snel aan! Aanmelding kan plaatsvinden tot 23 juni 2017.

Wij krijgen een fantastische kans aangeboden door de Efteling. Wij worden verrast door een aanbod voor onze patiëntenvereniging voor een wonderlijk avondje Efteling.

De Efteling bestaat dit jaar 65 jaar en in verband met deze verjaardag biedt zij ons een gezellige avond aan. Dit vindt plaats op vrijdagavond 13 oktober van 19:00 uur tot 23:00 uur. De toegang tot het park en het parkeren is gratis, het enige wat u moet doen is zelf voor het vervoer naar het park zorg te dragen.

De Efteling doet dit aanbod voor iedereen met NF maar ook voor alle broertjes, zusjes, ouders en verzorgers van welke leeftijd dan ook!

Er wordt een groot aantal kaarten beschikbaar gesteld maar toch geldt vol is vol! Wilt u van dit aanbod gebruik maken meldt u dan snel aan! Aanmelding kan plaatsvinden tot 23 juni 2017.

Dit kan op onze website onder zowel het Nieuwsbericht over dit aanbod als op ons agendaoverzicht (13 oktober). Klik daar op de link om u en de hele familie in te schrijven!

Natuurlijk is dit ook een bijzonder aanbod voor alle regiogroepen maar ook voor de landelijke contactgroepen om dit uitje gezamenlijk te gaan beleven. Uw regiogroep of landelijke contactgroep zal u over verdere initiatieven hiertoe informeren. Vanzelfsprekend kunt u ook geheel vrij het park bezoeken.

Maak dit uitje zoveel mogelijk verder bekend. Het is bedoeld voor alle mensen en familieleden met NF. Een lidmaatschap bij onze vereniging is niet noodzakelijk.

Wegens enorme toeloop is de inschrijving gesloten.

 

N.B. Indien u een rolstoel nodig hebt dan kunt u die reserveren.