Inschrijven als donateur

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd.
Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Donateur gegevens

Man Vrouw

Doneren

U kunt uw eerste bijdrage overmaken naar onze bankrekening door een bedrag over te maken op ons nummer 4420705.
Vanzelfsprekend kunt u hiervoor ook gebruik maken van online doneren

Ik wil lid worden

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd. Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Lidmaatschap gegevens

Man Vrouw

Accordering

Het standaard lidmaatschap kost vanaf 1 januari 2013 €25,- per jaar. Daarvoor ontvangt u ons ledenblad de Nieuwsflits en onze voorlichtingsbrochures waaronder ons kinderboek 'Koen & Dapper'. Tevens krijgt u dan de mogelijkheid om uw vragen op deze site te plaatsen, of om antwoorden te geven op vragen van anderen. Eenmaal per jaar is een algemene ledenvergadering waarvoor u wordt uitgenodigd. De andere leden uit uw gezin kunnen zich opgeven voor het gezinslidmaatschap. De kosten daarvan bedragen €10,- per jaar. Het gezinslidmaatschap biedt dezelfde mogelijkheden als het standaard lidmaatschap, met uitzondering van de toezending van onze voorlichtingsbrochures. Als u geen lid wilt worden maar de NFVN wel financieel wilt steunen, dan kunt u zich opgeven als donateur.Aangemeld blijven

Laat mij zien in de online gebruikers lijst.

Om je wachtwoord te resetten voer je hieronder je e-mailadres is,
je krijgt daarna per mail instructies om je wachtwoord te resetten.Hieronder is het mogelijk om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Nieuws

Nieuwsoverzicht

Agenda

Agendaoverzicht

Mustapha Benniss Kees van der Waard Yvette Eveleens Christian van Meer Diede Nijmeijer Margré Hunnekens Marlies Reijnders Jeroen Gubbels Thim Caubo Pim Voormeulen

Mustapha Benniss (31 jaar),

Mustapha woont in Amsterdam en heeft het daar erg naar zijn zin. Hoe hij omgaat met NF? ‘Ik kan wel blijven denken en twijfelen en niet accepteren maar het helpt mij niet vooruit!’.

Kees van der Waard (41 jaar),

Kees gaat fluitend op en neer naar het kunstatelier. Daar kan hij zijn creativiteit kwijt en het is er heel gezellig. ‘Als je waardering krijgt dan kan je goed functioneren’.

Yvette Eveleens (29 jaar),

Yvette heeft de HBO opleiding Human Resource Management afgerond en een baan gevonden. Ze sport intensief en gelooft dat ze daarmee haar lichaam sterkt houdt. ‘Ieder mens heeft zijn beperkingen, het is van belang wie je bent en wat je uitstraalt’.

Christian van Meer (43 jaar),

Christian zit door NF1 thuis, maar heeft eigenlijk tijd te kort door de grote hoeveelheid hobby’s. Hij is actief als vrijwilliger voor de NFVN en ziet het als zeer dankbaar werk om iets voor een ander te kunnen betekenen.

Diede Nijmeijer (20 jaar),

Diede studeert Wiskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Zij wil graag een Master volgen in de Biomedische wiskunde om later haar steentje bij te kunnen dragen in het medische onderzoeksveld.

Margré Hunnekens (40 jaar),

Margré heeft een groot gevoel voor humor en kan daardoor goed relativeren. Als ze het wat rustiger aan moet doen zegt ze: ‘Morgen is er weer een dag’. Haar grote hobby is fotografie, zij is actief in de gehandicaptenraad en doet daar veel vrijwilligerswerk.

Marlies Reijnders (65 jaar),

Marlies is blij en vrolijk van aard. Zij is verzot op kinderen en past graag op. Zij is door ervaring wijs geworden: ‘Zeg wat je hebt, leg uit wat het is en uiteindelijk kijken mensen er wel doorheen’.

Jeroen Gubbels (23 jaar),

Jeroen maakt plannen voor zijn toekomst. Hij gaat binnenkort zelfstandig wonen en wil graag in de horeca werken, het aspect van zorg en omgang met mensen spreekt hem zeer aan. Jeroen houdt van gezelligheid!

Thim Caubo (11 jaar),

Thim is een bijzondere jongen met een groot doorzettingsvermogen, honderd keer vallen betekent voor hem honderd keer opstaan. ‘Wij hebben toch allemaal wel iets’.

Pim Voormeulen (21 jaar),

Op video: Een zoektocht van Pim Voormeulen naar wat zijn eigen aandoening NF1 eigenlijk is.

Forum

Wilt u vragen stellen of ervaringen uitwisselen? U bent welkom op ons forum. Ons forum is alleen toegankelijk voor leden.

Naar het forum

Je persoonlijke Daisy Card

De Daisy Card is een foldertje op creditcardformaat met daarop informatie over NF1, de kenmerken en klachten die jij zelf hebt..

Maak je Daisy Card

Zorgnetwerk NF1

De NF1-zorgkaart geeft het netwerk weer voor NF1 zorg door de samenwerkende ziekenhuizen. Vindt hier zorg in uw buurt.

Naar Kaart Zorgnetwerk NF1

Ervaringrijk

Mensen vertellen hoe zij in hun dagelijks leven met NF omgaan, soms met praktische tips. U kunt zelf uw eigen ervaring hieraan toevoegen.

Naar ervaringrijk.nl