Inschrijven als donateur

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd.
Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Donateur gegevens

Man Vrouw

Doneren

U kunt uw eerste bijdrage overmaken naar onze bankrekening door een bedrag over te maken op ons nummer 4420705.
Vanzelfsprekend kunt u hiervoor ook gebruik maken van online doneren

Ik wil lid worden

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd. Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Lidmaatschap gegevens

Man Vrouw

Accordering

Het standaard lidmaatschap kost vanaf 1 januari 2013 €25,- per jaar. Daarvoor ontvangt u ons ledenblad de Nieuwsflits en onze voorlichtingsbrochures waaronder ons kinderboek 'Koen & Dapper'. Tevens krijgt u dan de mogelijkheid om uw vragen op deze site te plaatsen, of om antwoorden te geven op vragen van anderen. Eenmaal per jaar is een algemene ledenvergadering waarvoor u wordt uitgenodigd. De andere leden uit uw gezin kunnen zich opgeven voor het gezinslidmaatschap. De kosten daarvan bedragen €10,- per jaar. Het gezinslidmaatschap biedt dezelfde mogelijkheden als het standaard lidmaatschap, met uitzondering van de toezending van onze voorlichtingsbrochures. Als u geen lid wilt worden maar de NFVN wel financieel wilt steunen, dan kunt u zich opgeven als donateur.Aangemeld blijven

Laat mij zien in de online gebruikers lijst.

Om je wachtwoord te resetten voer je hieronder je e-mailadres is,
je krijgt daarna per mail instructies om je wachtwoord te resetten.Hieronder is het mogelijk om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Onderzoek Gezinsactiviteiten KU Leuven/RU Groningen

Als ouder heeft u vaak ervaringen met jonge kinderen met een ontwikkelingsvertraging. Er is nog weinig bekend over de gevolgen voor uw gezin. Daarom bundelen prof. dr. Bea Maes (KU Leuven), prof. dr. Annette Van der Putten (RU Groningen) en onderzoeksmedewerksters Ines Van Keer en Gertruud Schalen de krachten om de gezinsactiviteiten bij kinderen met een meervoudige beperking in kaart te brengen en te vergelijken met gezinsactiviteiten bij kinderen met een enkelvoudige motorische of een enkelvoudige verstandelijke beperking.

De onderzoekers vragen om uw medewerking en verzoeken u om een online vragenlijst in te vullen indien:

  • u een zoon of dochter hebt die tussen de 6 en 59 maanden oud is;
  • uw zoon of dochter een grote verstandelijke en/of een grote motorische ontwikkelingsvertraging heeft.

De vragenlijst kunt u invullen via de onderstaande link.

Vragenlijst gezinsactiviteit in gezinnen met jonge kinderen met ontwikkelingsvertraging

Uiteraard wordt de privacy gewaarborgd en worden alle gegevens anoniem én enkel in kader van dit onderzoek verwerkt.