Inschrijven als donateur

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd.
Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Donateur gegevens

Man Vrouw

Doneren

U kunt uw eerste bijdrage overmaken naar onze bankrekening door een bedrag over te maken op ons nummer 4420705.
Vanzelfsprekend kunt u hiervoor ook gebruik maken van online doneren

Ik wil lid worden

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd. Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Lidmaatschap gegevens

Man Vrouw

Accordering

Het standaard lidmaatschap kost vanaf 1 januari 2013 €25,- per jaar. Daarvoor ontvangt u ons ledenblad de Nieuwsflits en onze voorlichtingsbrochures waaronder ons kinderboek 'Koen & Dapper'. Tevens krijgt u dan de mogelijkheid om uw vragen op deze site te plaatsen, of om antwoorden te geven op vragen van anderen. Eenmaal per jaar is een algemene ledenvergadering waarvoor u wordt uitgenodigd. De andere leden uit uw gezin kunnen zich opgeven voor het gezinslidmaatschap. De kosten daarvan bedragen €10,- per jaar. Het gezinslidmaatschap biedt dezelfde mogelijkheden als het standaard lidmaatschap, met uitzondering van de toezending van onze voorlichtingsbrochures. Als u geen lid wilt worden maar de NFVN wel financieel wilt steunen, dan kunt u zich opgeven als donateur.Aangemeld blijven

Laat mij zien in de online gebruikers lijst.

Om je wachtwoord te resetten voer je hieronder je e-mailadres is,
je krijgt daarna per mail instructies om je wachtwoord te resetten.Hieronder is het mogelijk om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Supportloop

Samen op weg voor méér

Doe mee aan de Supportloop en koop loten!

De NFVN doet mee aan de Supportloop: een gezond, gezellig en gezamenlijk wandelevenement van patiëntenorganisaties. Samen op weg voor meer financiën voor uw patiëntenorganisatie! Om nog meer te kunnen betekenen voor patiënten en hun omgeving. Door meer activiteiten te organiseren, meer voorlichting te geven en nog meer en betere ondersteuning te bieden om het leven van patiënten en hun omgeving te vergemakkelijken.

Doe mee met de Supportloop!
U kunt deelnemen aan de Supportloop op 23 september 2017 in Odijk (regio Utrecht) en/of op 30 september 2017 in Velp (regio Arnhem). Er zijn twee kinderwagen- en rolstoelvriendelijke routes van 3 en 5 km en een langere route van 10 km. Ook kinderen zijn welkom!

Koop loten en steun uw patiëntenorganisatie
U kunt uw patiëntenorganisatie ook steunen door loten te kopen voor 5 euro per stuk! Het makkelijkste is om uw lot(en) online te kopen op www.supportloop.nl/loterij.

Wilt u extra helpen en zelf loten verkopen aan familie, vrienden en buren?
Dat kan! U kunt een lotenboekje opvragen bij Marina van Doesburg, m.vandoesburg@neurofibromatose.nl.

Er zijn mooie prijzen te winnen: van een waardebon voor een dag wellness tot een weekend weg.

Meer weten over de prijzen? Kijk op: www.supportloop.nl/loterij.

Nodig familie en vrienden uit en zet u samen in voor uw patiëntenorganisatie! Doe mee, doneer, of (ver)koop loten!

De Supportloop is een initiatief van PGOsupport. Van de totale opbrengst van de Supportloop en de lotenverkoop gaat 80% naar uw patiëntenorganisatie. De overige inkomsten worden gebruikt voor de organisatie door PGOsupport.

Voor meer informatie en inschrijving, lotenverkoop en doneren: www.supportloop.nl.