Inschrijven als donateur

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd.
Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Donateur gegevens

Man Vrouw

Doneren

U kunt uw eerste bijdrage overmaken naar onze bankrekening door een bedrag over te maken op ons nummer 4420705.
Vanzelfsprekend kunt u hiervoor ook gebruik maken van online doneren

Ik wil lid worden

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd. Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Lidmaatschap gegevens

Man Vrouw

Accordering

Het standaard lidmaatschap kost vanaf 1 januari 2013 €25,- per jaar. Daarvoor ontvangt u ons ledenblad de Nieuwsflits en onze voorlichtingsbrochures waaronder ons kinderboek 'Koen & Dapper'. Tevens krijgt u dan de mogelijkheid om uw vragen op deze site te plaatsen, of om antwoorden te geven op vragen van anderen. Eenmaal per jaar is een algemene ledenvergadering waarvoor u wordt uitgenodigd. De andere leden uit uw gezin kunnen zich opgeven voor het gezinslidmaatschap. De kosten daarvan bedragen €10,- per jaar. Het gezinslidmaatschap biedt dezelfde mogelijkheden als het standaard lidmaatschap, met uitzondering van de toezending van onze voorlichtingsbrochures. Als u geen lid wilt worden maar de NFVN wel financieel wilt steunen, dan kunt u zich opgeven als donateur.Aangemeld blijven

Laat mij zien in de online gebruikers lijst.

Om je wachtwoord te resetten voer je hieronder je e-mailadres is,
je krijgt daarna per mail instructies om je wachtwoord te resetten.Hieronder is het mogelijk om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Supportloop in Odijk (Utrecht) en Velp (Arnhem), steun onze vereniging!

De NFVN doet mee aan de Supportloop: een gezond, gezellig en gezamenlijk wandelevenement van en voor patiëntenorganisaties.

Om nog meer te kunnen betekenen voor onze doelgroep voor voorlichting, belangenbehartiging en ondersteuning hebben wij uw steun nodig!

De Supportloop vindt plaats op 23 september in Odijk en op 30 september in Velp. Voor beide locaties geldt dat er voldoende parkeerplek aanwezig is en dat ze met het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar zijn.

Er zijn routes van 3 km, 5 km en 10 km. De twee kortste routes zijn begaanbaar voor rolstoelen, kinderwagens en mindervaliden. De route van 10 km is dit niet omdat je deels over onverharde paden loopt.

De ontvangst is voor allebei de wandeltochten verzorgd met koffie, thee met iets lekkers. Iedereen krijgt iets mee voor onderweg.

Voor € 25,- per persoon legt u een mooie route af, geniet u van een prachtige omgeving, heeft u een verzorgde middag en ondersteunt u onze vereniging. Voor gezinnen bestaat een gezinstarief: het eerste gezinslid betaalt €25,-, elk extra gezinslid betaalt €10,-, waarbij kinderen jonger dan 12 jaar gratis mogen deelnemen.

Schrijf je nu in, alleen of samen met uw partner, kinderen, familie, vrienden of collega's. Kortom iedereen is welkom! Inschrijven kan op de website:

www.supportloop.nl

De Supportloop is een initiatief van PGO support. Dit is een netwerkorganisatie voor landelijke gehandicapten patiëntenorganisaties. Zij bieden ondersteuning en advies.

Voor vragen of meer informatie kunt u terecht bij Marina van Doesburg.