Inschrijven als donateur

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd.
Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Donateur gegevens

Man Vrouw

Doneren

U kunt uw eerste bijdrage overmaken naar onze bankrekening door een bedrag over te maken op ons nummer 4420705.
Vanzelfsprekend kunt u hiervoor ook gebruik maken van online doneren

Ik wil lid worden

Heeft u het inschrijfformulier volledig ingevuld? Klik dan op Verzenden aan de onderzijde van de pagina. Uw aanmelding wordt dan automatisch naar de NFVN verstuurd. Ter controle ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Inlog gegevens

Lidmaatschap gegevens

Man Vrouw

Accordering

Het standaard lidmaatschap kost vanaf 1 januari 2013 €25,- per jaar. Daarvoor ontvangt u ons ledenblad de Nieuwsflits en onze voorlichtingsbrochures waaronder ons kinderboek 'Koen & Dapper'. Tevens krijgt u dan de mogelijkheid om uw vragen op deze site te plaatsen, of om antwoorden te geven op vragen van anderen. Eenmaal per jaar is een algemene ledenvergadering waarvoor u wordt uitgenodigd. De andere leden uit uw gezin kunnen zich opgeven voor het gezinslidmaatschap. De kosten daarvan bedragen €10,- per jaar. Het gezinslidmaatschap biedt dezelfde mogelijkheden als het standaard lidmaatschap, met uitzondering van de toezending van onze voorlichtingsbrochures. Als u geen lid wilt worden maar de NFVN wel financieel wilt steunen, dan kunt u zich opgeven als donateur.Aangemeld blijven

Laat mij zien in de online gebruikers lijst.

Om je wachtwoord te resetten voer je hieronder je e-mailadres is,
je krijgt daarna per mail instructies om je wachtwoord te resetten.Hieronder is het mogelijk om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Voor de kinderen

Ikhebdat.nl is speciaal door het Erfocentrum voor jullie gemaakt. Het Erfocentrum geeft algemene informatie over onder andere erfelijke en/of aangeboren aandoeningen zoals NF1.

Je vindt hier bijvoorbeeld informatie hoe je in een paar stappen jouw eigen spreekbeurt over NF1 kan maken.

 

 

Koen & Dapper is speciaal geschreven voor jou. Het boekje bevat een verhaal over Koen en Michiel. Zij hebben allebei NF1.

In het tweede deel van het boekje wordt uitgelegd wat NF1 precies is. Het boekje kan je helpen beter te begrijpen wat NF1 is. Het kan het makkelijker maken je verhaal aan anderen te vertellen. Bijvoorbeeld vriendjes, klasgenootjes of je opa en oma.

Je kunt het hen natuurlijk ook zelf laten lezen.

Je komt in bezit van het boekje lid te worden van onze vereniging, natuurlijk kunnen ook jouw ouders dat doen!

 
Heb jij al een spreekbeurt op school gehouden of een werkstuk over NF1 gemaakt dan kan je die ook naar ons toesturen en dan vermelden wij jouw werkstuk op onze website!